Tagarbejde

7199 5848

Ring til os

bj-entp@jubii.dk

Send en mail

©️BJ-Entrepriser

En stor del af vores hverdag

Tagarbejde er en af de typer opgaver der fylder rigtig meget i vores hverdag. De store tagudskiftninger forsøger vi så vidt det er muligt, at lægge i de sene forårsmåneder, hen over sommeren, og slutter som regel af i de første efterårs måneder. Det gør vi naturligvis for at arbejdet skal ske så gnidningsfrit som muligt. Det vil sige, ikke alt for meget regn og blæst.

Vi har over 25 års erfaring med forskellige tagtyper, og lægger både tegl, betontegl, eternit, plastik og stål, samt mindre opgaver med tagpap.

Husets paraply

Taget er en væsentlig del af huset, og det skal der passes på. Et utæt tag kan betyde meget store udgifter, og omfatter som regel ikke kun selve tagkonstruktionen, men påvirker også resten af huset. Et utæt tag kan i værste fald give råd og svamp i huset, og derfor skal taget løbende vedligeholdes.

Ofte sker det efter en storm eller hård frost, at en tagsten/tagplade er knækket eller faldet af. En sådan skade skal udbedres med det samme, og er som regel ikke en kostbar affære. Undlader man der i mod, så kan det gå hen og gøre rigtig ondt på pengepungen.

Alt har en levetid

Selvom de fleste tagtyper holder i mange år, så er der altså intet der holder evigt. Det kan også være at behovet har ændret sig, og at man nu har brug for at udnytte tagetagen, eller at man vil spare energi og efterisolere taget.

Grundende til en komplet tagudskiftning kan være mange, og det skal jo ikke være nogen hemmelighed at med sådan et projekt følger en betydelig udgift. Men pengene er godt givet ud, i hvert fald med den rette rådgivning.

Den rette rådgivning

God og korrekt rådgivning vedrørende tagprojekter, er alfa omega for succes og tilfredshed. Hos BJ-Entrepriser er vi eksperter på området. Vi rådgiver om tagtyper, bæreevne osv., så vi sammen finder den tagtype der passer til netop dit hus. Eksempelvis kan det godt være at man synes glaserede tegl er vildt flotte, men det passer bare sjældent til et ét-plans 70’er parcelhus, og det er samtidig langt fra sikkert at tagkonstruktionen er dimensioneret til at bære så tungt et tag.

Inspiration

Her under finder du et udsnit af de leverandører vi bruger til tag. Klik ind hos de forskellige leverandører, og få inspiration til dit projekt.