Services

7199 5848

Ring til os

bj-entp@jubii.dk

Send en mail

Noget af det vi laver

Her får du et lille indblik i hvad BJ-Entrepriser laver

Tagarbejde

Renovering eller udskiftning af tag

Er taget blevet utæt, slidt, eller skal der f.eks. udnyttes en tagetage, så er du kommet set rette sted hen. BJ-Entrepriser har lang erfaring med forskellige tagtyper såsom tegl, betontegl, eternit, plast og stål.

Vi renoverer eksisterende tage.

Vi udfører komplet tagudskiftning.

Vi monterer nye spær og kviste.

Døre og vinduer

Er døre og vinduer blevet lidt triste og utætte, eller bare er gamle og trænger til en udskiftning, så er BJ-Entrepriser dit rette valg.

Ældre døre og vinduer er ofte dårligere isoleret end nye vinduer. Og eftersom dør -og vinduesarealet i en bygning udgør en væsentlig del af facaden, kan det ofte betale sig at skifte til nogle mere energi venlige produkter. Vi leverer kun kvalitetsvinduer vinduer fra danske producenter såsom KPK og Outline, der selvfølgelig lever op til de bedste standarder.

Komplet udskiftning af døre og vinduer.

Levering af dør -og vindueselementer i top kvalitet.

Alle elementer produceres på specialmål, uden ekstra omkostninger.

Totalentrepriser

Skal du have bygget til eller bygget helt nyt? Så er BJ-Entrepriser er det rette sted at henvende sig til.

En ombygning, tilbygning eller et helt nyt hus er ofte en stor mundfuld for folk flest. Brug hellere tiden på det du er god til, og lad os gøre hvad vi er bedst til. Vi tegner, planlægger, finder håndværkere indenfor de forskellige fag og koordinere hele processen, så du får din boligdrøm opfyldt på enklest mulige måde.

Tegninger og byggetilladelser.

Planlægning og koordinering mellem alle håndværksgrupper.

Komplet løsning, og fuld tilfredshed.

Hegn

Skal haven hegnes ind? BJ-Entrepriser er eksperter i hegn.

Stikker hunden af, træt af at naboen kigger ind, har dagplejebørn eller noget helt fjerde. Hegn i haven har mange formål, men de skal helst passe til det rette formål, omgivelserne samt være holdbare og pæne. BJ-Entrepriser hjælper dig med at vælge det rigtige hegn til netop din opgave.

Opmåling og placering

Design af specielhegn

Porte og låger

Specialopgaver

Har du en specialopgave du skal have løst, og er ikke helt sikker på hvem du skal kontakte? Så tøv ikke med at ringe til BJ-Entrepriser.

Nogle gange kan det være vanskeligt at overskue en opgave. Det kan være opførsel af et hønsehus, hestefold, drivhus eller noget helt andet. Du har sikkert idéen og naturligvis også formålet med opgaven. Men så kommer spørgsmålene. Hvem skal man kontakte? Hvordan skal det se ud? Hvad passer bedst til mit behov? osv. BJ-Entrepriser hjælper dig med netop din opgave.

Hjælp og rådgivning mht. opgaven

Design og tegning, hvis nødvendigt.

Opmåling og placering