Døre og vinduer

7199 5848

Ring til os

bj-entp@jubii.dk

Send en mail

Det rette valg

Døre og vinduer er ikke bare døre og vinduer. De er husets åndehuller og beboernes udsyn, samtidig med at de former huset, og giver det karakter. Da døre og vinduer er en betydelig udgift, er det vigtigt at man vælger de rette elementer når der skal skiftes ud. BJ-Entrepriser har mere end 25 års erfaring med udskiftning af døre og vinduer, og er det helt rette valg til at rådgive dig om dit projekt.

Energikrav

I dag stilles der høje energikrav til døre og vinduer. I helårsbeboelse betyder det at der er krav om 3-lag termoglas. I fritidshuse er det nok med 2-lag glas. En udskiftning af døre og vinduer vil ofte betyde en betydelig besparelse på energiregningen.

Grundlæggende typer af elementer

Der er 3 grundlæggende typer at udvendige døre og vinduer.

  • Træ/træ, gennemgående træværk. Leveres færdigmalede både indvendig og udvendig.
  • Træ/alu, indvendig er træ og ydersiden er beklædt med en alu-kapsel. Denne type elementer er noget mere vedligeholdsfri end træelementer. Leveres færdigmalede både indvendig og udvendig.
  • Plast, gennemgående plastik med en kærne af metal. Denne type elementer er også rimelig vedligeholdsfrie, og rådner i hvert fald ikke. Leveres færdigmalede både indvendig og udvendig.

Indvendige døre

En vigtig del af husets indre, er jo de indvendige døre. BJ-Entrepriser rådgiver gerne med hensyn til valg af den rette dørtype, udseende osv.

Låse og håndtag

BJ-Entrepriser leverer lige den type håndtag du ønsker, og låsene får vi naturligvis lavet så de passer til din eksisterende nøgle, eller vi kan skifte alle låse, hvis du ønsker det. De fleste låsesystemer findes både til døre og postkasser, så man kun behøver en nøgle til alt.

Find inspiration her hos nogle af vores leverandører